Avantajele si dezavantajele unui job in videochat

Multe tinere din ziua de azi cauta un job stabil, bine platit si care sa aiba si beneficii considerabile.  Bineinteles ca in economia zilelor noastre acest lucru pare mai degraba un vis decat o realitate, insa pentru domnisoarele care stiu ce isi doresc de la viata, exista acum posibilitatea unui job in videochat.

708902_62446348Sigur, ca orice alt loc de munca, acest job presupune avantaje extraordinare, dar si cateva dezavantaje care s-ar putea sa descurajeze tinerele care nu sunt intru totul increzatoare in ele insele.  Pentru a pune totul pe tapet, voi prezenta cateva dintre avantajele si dezavantajele unui astfel de job. In primul rand, marele avantaj al unui job in videochat este venitul considerabil. Mult mai mare decat al unui muncitor de clasa medie, salariul lunar poate depasi, in cadrul unelor studiouri, cateva mii de dolari. Pe de alta parte, un dezavantaj al acestui job presunpune orele de lucru. Avand in vedere ca majoritatea studiourilor transmit in strainatate, la fusuri orare diferite de al nostru, s-ar putea sa fii nevoita sa lucrezi pe timpul noptii, sau dimineata foarte devreme.

Un alt avantaj al unui job in videochat, intr-un studio bine reglementat din punct de vedere legal, este ca poti lucra intr-un mediu bine ingrijit, cu toate conditiile puse la dispozitia ta, cu aparatura de buna calitate astfel incat sa poti sa faci performanta in fata camerei de luat vederi.

Un dezavantaj al acestui loc de munca poate fi reprezentat de prejudecatile societatii. Daca lucrezi intr-un studio profesional, si apoi renunti si doresti sa te angajezi in alt loc, fara legatura cu videochatul,  s-ar putea sa fii privita ciudat, pentru ca in CV-ul tau scrie locul de munca anterior. Cu toate acestea, in urmatorii ani, s-ar putea sa vedem o imbunatatire a mediului social romanesc,  astfel ca acest dezavantaj este la propriu, temporar.

Un alt mare avantaj al jobului in videochat este siguranta si protectia personala. Nimeni din clientii tai, nu va sti numele tau adevarata, nimeni nu-ti va cunoaste identitatea si nimeni nu te va putea prejudicia in vreun fel, fizic sau psihic. Fiecare studio profesional, dispune de gardieni si bodygurazi care pazesc non stop sediul studioului, astfel ca asa ai garantia ca nu te deranjeaza nimeni niciodata.

Un dezavantaj al acestui tip de munca este lipsa contactului social.intrucat acest job in videochat iti va ocupa destul de mult timp, s-ar putea sa-ti lasi prietenii deoparte, iar acestia sa se supere pe tine, insa, pe de alta parte s-ar putea sa-ti faci o multime de prieteni noi.

In lipsa de mai mult dezavantaje ale acestui job, mai enumar succint cateva din avantajele unui job in videochat: succes profesional si personala, celebritate in bransa, comoditate si accesibilitate.  Nu mai astepta, aplica acum pentru un astfel de job si , practic, nu vei avea nimic de regretat, decat poate ca nu te-ai angajat mai devreme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s