Cel mai bun studio de videochat din Constanta face angajari

Nu cred ca ezista vreo domnisoara care sa nu viseze la cele mai frumoase haine, cele mai frumoase bijuterii sau cele mai interesante vacante. Problema majoritatii lor este ca fie lucreaza in locuri pe care nu si le doresc, neaparat, fie nu lucreaza deloc, deci nu castiga niciun ban.

193691_6223Totusi, pentru ca orice problema are si rezolvare, exista acum catvea locuri de munca puse la bataie de un studio de videchat din Constanta. Partea buna este ca nu ai nevoie de experienta in domeniu, sau de cine stie ce nivel de studii care te poate descuraja. Nu, la acest studio ai nevoie de ambitie, indrazneala si de cunoasterea limbii engleze, macar la nivel conversational.

Experienta cu calculatorul iti poate fi de folos, insa chiar daca nu stii, vei avea parte de instruire, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Totusi, trebuie sa fii constienta ca ai nevoie de cunoasterea macar a unei limbi straine, pentru a te putea descurca, pentru ca asa cum este uzual, studioruile de videochat din Romania nu difuzeaza tot in tara noastra, ci peste hotare. Desi exista si posibilitatea difuzarii in tarile europene, cei mai multi utilizatori locuiesc in Statele Unite.

Marele avantaj al acestui studio de videochat din Constanta este faptul ca ofera, la anagajare si un training de cateva zile, in care un consilier te va indruma catre gasirea unei imagini potrivite pentru tine si invatarea conduitei interne a studioului.

In functie de dorintele tale, poti sa acumulezi atat de multa experienta incat sa devii, la randul tau, un consilier pentru urmatoarele modele care se vor angaja in studio.

Vei avea parte de bonusuri de performanta, ceea ce este foarte important, avand in vedere ca foarte putine domenii de pe piata muncii ofera bonusuri pentru performanta, si mai ales bonusuri substantiale.

Aplica cu incredere, daca si tu iti doresti un stil de viata diferit de cel al fetelor din zilele noastre si mai ales daca vrei sa devii independenta inca de la 18 ani.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s